HF23 Hammarby Sjöstad | Quality Office

HF23 Hammarby Sjöstad

Eleganta kontor i ett attraktivt område i ett av Stockholms stads trendigaste område, Hammarby sjöstad Take a 360 tour

HF23 - Hammarby sjöstad

Glödheta Hammarby sjöstad är en förebild på lättillgänglig arbetsplats som bidrar till ett bekvämt liv. Utmärkt val för dig som vill sitta i trendigt område med hög servicenivå, goda kommunikationer och kommande T-bana!

Stilig anläggning med toppmoderna och flexibla lokaler. Fullt utrustat kontorshotell på 3 våningar med lastkaj, lasthiss och personhissar. Parkeringsplatser på gården och gångavstånd till all tänkbar handel och restauranger.

Medlemsskap

Nedan följer några av våra tjänster. Vi kan även göra individuella upplägg anpassade för er verksamhet

Flex

Från 799 kr/mån

Ett alternativ för dig som behöver sitta och jobba vid en kontorsplats några dagar i veckan. Du vill hålla nere dina fasta kostnader, men samtidigt vill du sitta i en ordnad kontorsmiljö.

Konferens

Från 250 kr/h

Vi har mötesrum i flera olika storlekar. Samtliga är utrustade med whiteboard och TV-skärm eller projektor. Vi kan även även ordna och duka upp catering efter era önskemål.

Kontor

Från 7500 kr/mån

Ditt eget privata rum för en till tjugo personer bredvid andra medlemsföretag, självklart har ni tillgång till kök, lounger och allt annat som mötesrum och flex-medlemskapen erbjuder.

Lager

Från 500 kr/mån

Förvara hos oss så kan du känna dig lugn och du vet att dina ägodelar är i tryggt förvar, oavsett om du behöver magasinera några enstaka flyttlådor eller hela ditt kontor/hem

Adress

Hammarby fabriksväg 23 är en centralt belägen anläggning med goda kommunikationer. Tillsvidare tar du T-bana från Gullmarsplan. Flertalet bussar går med täta intervaller och tvärbana ligger strax nedan kontoret. Vill du njuta av sjön till och från jobbet tar du Hammarbyfärjan som går mellan Barnängsbryggan på söder och Lumabryggan, färjan är gratis och tar tre minuter.

Boka konferens / mötesrum

Lediga objekt