Augustendalsvägen 47-49

Ljusa moderna lokaler i oslagbar miljö på kajkanten av Nacka Strand. Fantastiskt hus med alla tänkbara egenskaper, högt i tak med mycket glas som skapar ljusa och kreativa lokaler.
De 496 kvm utgör ett halvt våningsplan med ett högt och fritt läge. Hiss tar dig till och från entrén. Härligt våningsplan med utsökta egenskaper, generös takhöjd öppna kontorsytor, slutna kontorsrum och full flexibilitet. Ett unikt tillfälle för dig som vill vara med och påverka din disposition från början.
Här finns alla möjligheter endast din fantasin sätter gränser.

Miljön är enastående med Stockholms inlopp som närmsta granne. Lättillgängligt med väletablerad båttrafik från Lidingö och Nybroviken. Buss och kommande T-bana. Gott om parkeringsplatser för den bilburna.

Lokalbeskrivning

Ett hus med alla tänkbara möjligheter här kan du välja och vraka, inga hinder förligger. Pampig byggnad på kajen om tre hela våningsplan och ett vindsplan. Mycket glas släpper in ett obehindrat och genomgående ljusflöde. Rubricerad lokal ligger på byggnadens andra våning. De ca 496 kvm utgör halva våningsplanet. Här kan du få upp till 46 arbetsplatser i öppen miljö, med två konferensrum, 5 grupprum, pentry och lounge. Bifogad planskiss är endast ett förslag,- här kan du påverka så lokalen anpassas helt efter ditt företags behov.

Detta våningsplan består av två likalydande kontorslokaler om 496kvm per styck,- här kan du slå ihop båda till en stor lokal om ca 1053kvm. Ogenerat läge, samtliga kontorsytor i sydost smyckas av en grönskande utsidan och lokalerna i nordväst pryds av sjöspegeln. Parkeringsplatser i norr och söder. 

Byggnadens entréplan genomgår i skrivande stund en förädling. Här kommer varierande restauratörer berika huset och omgivningarna med sina kulinariska smaker. Redan nu serverar olika krögare goda rätter och svalkande drycker på Kajen-, Kajen The Quay har snabbt blivit ett av Stockholms populäraste tillhåll vilket skapat en härlig stämning bland byggnaderna.

Välkommen till denna fantastiska byggnad som verkligen erbjuder alla tänkbara faciliteter i moderna lokaler med utsökt omgivning. 

Byggnad

Pampig byggnad om ca 3053 kvm fördelade mellan 3,5 våningsplan. Generös takhöjd på samtliga plan och ett show room med fri takhöjd på entréplanet. 

Byggnaden smyckas av liggande träpanel och stora fönsterpartier. Två huvudentréer med hiss till alla våningar, en i norr och en i söder.

Flexibla ytor som kan disponeras helt efter önskemål.

 

Allmänt

OMGIVNINGEN:

Nacka Strand nås med alla tänkbara transportmedel som skapar effektivitet till din vardag. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den ända Stockholmsinfarten med bussfil till slussen. Cykelavstånd till staden, promenadvägar via Ryssberget och Svindersviken, båttrafik med Sjövägen 80, buss, egen bil och kommande T-bana. Gångavstånd till Augustendalstorget och Nacka Forum. T -banans blåa linje beräknas vara klar 2025-26 med uppgång Nacka Trafikplats strax intill tunneln.

Många väletablerade aktörer har residerat på denna förnämliga arbetsplats sedan tidiga 1900-talet då området var en av Stockholms största arbetsplatser. Tidigare har vi sett stora aktörer som Telia, Gant och Mercedes i omgivningarna idag berikar Restaurang J med hotell och SPA, Stockholm Fashion District, Nacka Strands Mässan, Polisen och en rad övriga aktörer omgivningarna.

SERVICE:

Fastigheten ligger med gångavstånd från allt tänkbart serviceutbud som råder såväl på Augustendalstorget som i Nacka Forum. I Nacka Forum finner du 150 butiker. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Markt och många av de större klädesmärken som glatt visar upp sina kollektioner.

Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Restaurang J utanför porten till någon av alla krogar i Nacka Forum med bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några. Nacka Strand omges av natur och vatten och du har rikligt med avkopplande stunder med lunchboxen vid kajkanten.

KOMMUNIKATIONER:

Centralt läge med direktaccess till väg 222, tät och väletablerad busstrafik med bussfil till Slussen. Buss 433 tar ca 20 min och går till slussen. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Direkt utanför byggnaden ligger hållplatsen i hamnen, inga jobbiga köer utan du kommer snabbt och smidigt in till Lidingö eller Nybroviken.  Med båt Sjövägen 80 tar det 15 min till Lidingö och ca 30 min till Nybroviken.

År 2025-26 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax ovan fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Fastighetsbeteckning:
Sicklaön 13:135
Land:
Sverige
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka Strand
Område:
Nacka Strand
Församling:
Nacka
Postnummer:
131 52
Lokalarea:
496 Kvm (Hyreskontrakt)
Rum:
10 rum och pentry
Byggnadsår:
2001
Våning:
2
Skattesats:
30.51%
Lokaltyp:
Uthyrning
Lokalnr:
67-2-496
Parkering:
Med tillstånd
Renoveringsår:
Löpande