Hammarby Fabriksväg 23, 424

Toppmodernt kontor i attraktiva omgivningar med kommande T-bana! Hammarby Sjöstad har utvecklats till ett av Stockholms trendigaste affärsområde med en glödhet puls.

Charmigt kontor med glasade väggar och bra läge på våningsplanet. Stiligt, elegant och perfekt för dig som egenföretagare. Representativt och påkostat pentry, konferensrum och grupprum.

Quality Office driver kontorshotell med eleganta kontorslösningar i väletablerad affärsdistrikt. Samtliga kontor är utrustade med senaste teknologin och har tillgång till grupprum, konferensrum, pentryn, förråd och hygienutrymmen. Måndag till fredag har vi vår värdinna på plats som hjälper dig med dina frågor.

Allt detta omges av vackra sjömiljöer, populära krogar, spännande affärsutbud och många erkända företag vilket borgar för en oslagbar vardag.

Quality Office i Hammarby Sjöstad

Quality Office lokaler i Hammarby Sjöstad
Glödheta Hammarby sjöstad är en förebild på lättillgänglig arbetsplats som bidrar till ett bekvämt liv. Utmärkt val för dig som vill sitta i trendigt område med hög servicenivå, goda kommunikationer och kommande T-bana! Stilig byggnad från 40-talet med toppmoderna kontor. Fullt utrustad byggnad om 6 våningar med lastkaj, lasthiss och personhissar. Parkeringsplatser på gården och gångavstånd till all tänkbar handel, - och restauranger.

Quality Office fokuserar på uthyrning av kontorsrum, mindre kontor och kontorsplatser från en arbetsplats och uppåt. Allt paketeras i etablerade affärsdistrikt, med senaste teknologin och alla tänkbara bekvämligheter. Hyr du ett Quality Office kontor är du säker på att vara en bland kreativiteten, få god service, vara uppdaterad, ha närheten och vara kostnadseffektiv. 

Vi erbjuder Dig

  • Elegant designad miljö
  • Hög säkerhet
  • Inga investeringskostnader, - möbler ingår
  • Enkelt att hyra och snabb inflyttning
  • Stort pentry med all utrustning i avkopplande loungemiljö
  • Inga bindningstider eller dolda kostnader
  • Konferens- och samtalsrum ingår
  • Du väljer antal arbetsplatser
  • Tillgång till internetuppkoppling av högsta kvalitet

Förutom trendiga och stilsäkra kontor har du andra fördelar med detta trivsamma kontorshotell som möjlighet till att öka ditt nätverk. I fastigheten sitter många spännande företag, kanske din nästa kund eller samarbetspartner?

Strålande flexibilitet som innebär att du kan välja antal kontorsplatser i takt med att ditt företag expanderar. Här finns alla möjligheter från 1-10 rum, slutna eller sammanslagna, - valet är ditt. 

Byggnad

Allmänt om byggnaden:
Kontor och industribyggnad i 6 plan varav ett soutterängplan. Stilig byggnad med putsad fasad och generösa fönsterpartier. I huset finns tre trapphus varav Hammarby Fabriksväg 23 utgör huvudentrén. Personhiss och praktisk lasthiss till samtliga våningsplan. Majoriteten av lokalerna utgörs av kontor men även verkstäder/lager/logistik och badhus bidrar till den goda stämningen. Fastighetens utsida tjänar uteslutande som parkering.

Området

Omgivning
Goda kommunikationer med stundande T-bana, gång- och cykelavstånd och båttransport. Sjöstaden är omgiven av vatten och du har aldrig långt till en avkopplande stund med lunchboxen vid kajkanten.

Vattnet är områdets hjärta och gav sitt namn till stadsdelen. Redan under 1600-talet etablerades den första industrin runt sjön. I början av 90-talet kom stadsbyggnadskontoret med en stadsplan som skulle bidra till de olympiska spelen år 2004. OS gick som bekant till Athen men Hammarby Sjöstad fick ett rejält lyft. Stadsprojektet resulterade i Hammarby sjöstad som består av olika områden runt Hammarbysjön. Omgivningen sträcker sig från Södermalm till östra Hammarbyhamnen och tillhör Sofia församling. Planerna var att det skulle vara fullt utbyggt år 2017 med 11 000 nya lägenheter och över 150 000 arbetsplatser. Men området växer så det knakar och redan nu har första spadtaget gjorts för fler spännande projekt. Bl.a. har kommunen klubbat att tunnelbanan och station Hammarby Kanal skall vara klart under året 2025.

Service
Omgivningarna berikas av flertalet populära restauranger. Allt från Hemma hos Kaj för finsmakaren till Christers matsalar med rejäl lunchbuffén för den hungriga. Dagligvaruhandel som Ica, Coop och Office depot finns representerade i området. Sjöstaden har blivit en mycket attraktiv arbetsplats och du finner många av våra väletablerade aktörer i omgivningarna. Dessutom har du närhet till Sickla Köpkvarter.

Kommunikationer
Hammarby fabriksväg 23 är en centralt belägen fastighet med goda kommunikationer. Tillsvidare tar du T-bana från Gullmarsplan. Flertalet bussar går med täta intervaller och tvärbana ligger strax nedan fastigheten. Vill du njuta av sjön till och från jobbet tar du Hammarbyfärjan som går mellan Barnängsbryggan på söder och Lumabryggan, färjan är gratis och tar tre minuter.

Parkering
Fastigheten har 12 garageplatser och 18 parkeringsplatser. Ytterligare parkeringsplatser finns på gatan mot blå biljett. Q park driver externa garage på Heliosgatan, Lumaparken och Redargatan.

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Fastighetsbeteckning:
Trikåfabriken 3
Land:
Sverige
Kommun:
Stockholm
Stad:
Stockholm
Område:
Hammarby Sjöstad
Församling:
Sofia
Postnummer:
120 33
Lokalarea:
10 Kvm (Hyreskontrakt)
Rum:
1
Byggnadsår:
1940-42
Våning:
4
Skattesats:
29.82%
Lokaltyp:
Uthyrning
Lokalnr:
3-4-424
Hyresavtalsnr:
3-4-424
Parkering:
Parkeringsplatser utomhus och i garage