Vikdalsgränd 10B

Nacka är en expansiv region med kraftig tillväxt, ett utmärkt val för dig som vara i framkant. En perfekt mix av skärgårdsidyll och toppmodernt affärsdistrikt.

Pampig kontorslokal med en häftig takhöjd och entresolplan. Snyggt designad i byggnadens hörn med enorma fönsterpartier och öppna kontorsytor.
Mycket flexibelt kontor med ett högt läge och generös volym. Öppet kontorslandskap, tre slutna kontor, ett konferensrum, ett grupprum, ett datarum, ett pentry, två uppehållsrum och wc-kapprum.

Här erbjuds en fantastisk arbetsmiljö för de kreativa!

Utmärkt läge mellan Nacka Strand och Nacka Forum, direktaccess till 222 med bussfil till slussen. Spännande och expansivt område som snart får T-bana.

Gott om parkeringsplatser, gångavstånd till bussar och Mc Donalds.

Lokalbeskrivning

Suverän mix av öppna generösa ytor för ditt kreativa team och 3-6 stängda arbetsrum/mötesrum. Stiligt pentry med diskmaskin, kyl/frys och matplats. Praktiskt kapprum med två toaletter. Datarum, arkiv/förråd och lager.

Entréplanet har ett stort härligt kontorslandskap med enorma fönsterpartier och ljuvlig volym,- här sitter upp till 20 medarbetare. Under entrésolplanet ligger tre slutna kontorsrum alternativt samtals,- grupprum. 

Entresolplanet har två stora konferensrum och ett uppehållsrum. Ett större konferensrum för upp till 10 personer och ett som är något mindre för mellan 6-8 personer.

Här kan du självklart anpassa ytorna efter din verksamhet. Lokalen är i ett mycket bra skick och kan erbjuda omgående tillträde.

Byggnad

Allmänt om byggnaden:
Modern kontorsbyggnad om 4 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas, högt läge och fönster ger fri sikt över Nacka Forum och Vikdalens pittoreska villakvarter. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen..

Allmänt

Omgivning
Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, brevid Mc Donalds ligger Vikdalsgränd 10A och B, två väldesignade kontorsbyggnader från början av 90-talet. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den enda Stockholmsinfarten med bussfil till Slussen.

Kommunen växer i takt med flertalet stora bostadsprojekt-, handelscentrum och kontorsplatser.  T- banan beräknas invigas 2025-26. Sträckan är en påbyggnad av Blå linjen från Kungsträdgården till Nacka via bl.a. Hammarby.

Nacka präglas av villaområden och industrisamhällen vilka omges av natursköna miljöer med mycket vatten. Var du än befinner dig vittnar blickfånget om vattens närhet. Hela Nackas norra gräns utgörs av Stockholmsinloppet.

En promenad på ett par minuter tar dig till Kajen Nacka Strand som står inför en mycket spännande utveckling. Det viskas om att denna Kaj kan bli ett av Stockholms hetaste tillhåll. Flertalet restauranger och fritidsaktiviteter skall samsas om den vackra miljön. Nybyggda Padelbanor, boule, klättervägg och ett exklusivt gym är några av aktiviteterna som kan utövas här. När hungern gör sig gällande finns det en rad att välja på  Restaurang The quay, Food trucks och Stockholms bästa Pizzeria, Da Antonio e Lucia. 

Service
Fastigheternas läge, ett stenkast från Nacka Forum vittnar om det oslagbara serviceutbud som råder, här finns allt som borgar för en bekväm och effektiv vardag. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Mark och många av de större klädmärken som glatt visar upp sina kollektioner. Smidig genväg under motorvägen tar dig snabbt fram och tillbaka till Nacka Forum, Nacka Kommun och Nacka Trafikplats. 
Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Mc Donalds utanför porten till Restaurangerna på Kajen i Nacka strand. I Nacka Forum ligger bl.a. Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O Leary's för att bara nämna några.

Kommunikationer
Direktaccess till väg 222 och flertalet bussar med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm, Nybroviken och Lidingö via sjölinjetrafiken. 
År 2025-26 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax intill fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.

Parkering
Fastigheterna har ca 40 utomhusparkeringar 23 under tak. Dessutom kan du parkera längs gatan mot en avgift.

 

Ägandeform:
Hyresrätt - Lokal
Fastighetsbeteckning:
Sicklaön 394:5
Land:
Sverige
Kommun:
Nacka
Stad:
Nacka
Område:
Vikdalen/Nacka Forum
Församling:
Nacka
Postnummer:
131 52
Tomtarea:
318 Kvm (Hyreskontrakt)
Rum:
6 rum och kök
Byggnadsår:
1991
Våning:
1
Skattesats:
30.06%
Lokaltyp:
Uthyrning
Lokalnr:
394 -1- 318B
Hyresavtalsnr:
394 - 1 - 318B
Parkering:
Parkeringsplatser finns