Anläggningar | Quality Office

Våra anläggningar

Alla våra lokaler är ljusa och eleganta med en öppen, interaktiv och energigivande kontorsmiljö som inspirerar och stimulerar. Vi erbjuder platser där ni kan växa och utbyta erfarenheter. Flexibelt, enkelt och tillförlitligt. Ett bra läge med goda kommunikationer förenklar möten med kunder och samarbetspartners – och bygger ditt varumärke. Ett kontorshotell som du vill att det ska fungera.

Medlemsskap

Nedan följer några av våra tjänster. Vi kan även göra individuella upplägg anpassade för er verksamhet.

Flex

Från 799 kr/mån

Ett alternativ för dig som behöver sitta och jobba vid en kontorsplats några dagar i veckan. Du vill hålla nere dina fasta kostnader, men samtidigt vill du sitta i en ordnad kontorsmiljö.

Konferens

Från 250 kr/mån

Vi har mötesrum i flera olika storlekar. Samtliga är utrustade med whiteboard och TV-skärm eller projektor. Vi kan även även ordna och duka upp catering efter era önskemål.

Kontor

Från 4500 kr/mån

Ditt eget privata rum för en till tjugo personer bredvid andra medlemsföretag, självklart har ni tillgång till kök, lounger och allt annat som mötesrum och flex-medlemskapen erbjuder.

Lager

Från 500 kr/mån

Förvara hos oss så kan du känna dig lugn och du vet att dina ägodelar är i tryggt förvar, oavsett om du behöver magasinera några enstaka flyttlådor eller hela ditt kontor/hem

Padelbanor

Från 500 kr/mån

Håll igång med sverige snabbast växande sport eller boka en aktiv konferens med padel

Inte medlem än?

Registrera och kom igång direkt

Lediga objekt

Hämtar lediga objekt