VV9 Älvsjö | Quality Office

VV9 Älvsjö

Expansivt område som går från industriförort till modern stadsdel, granne med Stockholmsmässan. Take a 360 tour

VV9 - Älvsjö

Tilltalande kontorshotell intill Stockholmsmässan med gångavstånd till pendeltåget och bussen. Ett spännande stadsutvecklingsområde som snart berikas med flertalet bostäder, arbetsplatser och T-bana.

Quality Office ligger mitt i Älvsjö företagspark med många praktiska kontorslösningar. Lokalerna är ljusa och lämpar sig för alla tänkbara behov. Det finns även gott om fina gemensamhetsutrymmen som pentryn, konferensrum och lounger för ditt nätverkande.

Medlemskap

Nedan följer några av våra tjänster. Vi kan även göra individuella upplägg anpassade för er verksamhet.

Flex

Från 799 kr/mån

Ett alternativ för dig som behöver sitta och jobba vid en kontorsplats några dagar i veckan. Du vill hålla nere dina fasta kostnader, men samtidigt vill du sitta i en ordnad kontorsmiljö.

Konferens

Från 150 kr/h

Vi har mötesrum i flera olika storlekar. Samtliga är alla utrustade med whiteboards och TV-skärm eller projektor. Vi kan även även ordna och duka upp catering efter era önskemål.

Kontor

Från 4.500 kr/mån

Ditt eget privata rum i för en till tjugo personer bredvid andra medlemsföretag i kontorshotellet, självklart har ni tillgång till kök, lounger och allt annat som mötesrum och flex-medlemskapen erbjuder.

Lager

Från 140 kr/kvm/mån

Förvara hos oss så kan du känna dig lugn och du vet att dina ägodelar är i tryggt förvar, oavsett om du behöver magasinera några enstaka flyttlådor eller hela ditt kontor/hem.

Adress

Expansivt område som går från industriförort till modern stadsdel. Granne med Stockholmsmässan. Praktiska kontor med god funktion och all tänkbar utrustning. Trevliga pentryn med gott om plats för avkoppling eller möte med grannbolaget. Alla kontor har access till personhissar och lasthiss. Parkeringar finns i garage eller på gården. I entrén ligger receptionen och områdets mest välbesökta restaurang med smakupplevelser från världens alla hörn.

Lediga objekt