V10A Nacka | Quality Office

V10A Nacka

Ljust och multifunktionellt kontorshotell med alla tänkbara faciliteter i stilrena lokaler mitt i expansiva och nytänkande Nacka stad Take a 360 tour

V10A - Nacka

Attraktiv anläggning med centralt läge intill Nacka Forum och Nacka trafikplats med kommande T-bana. Ett lättillgängligt läge som borgar för en effektiv vardag.
Kontorshotellet har tillgång till kök med lounge och flera stora konferensrum med senaste tekniken. Tillgång till parkeringsplatser och laddningsstationer till din elbil.

Modern anläggning om 3 våningsplan. Högt läge och många fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot stadens takåsar. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum.

Medlemskap

Nedan följer några av våra tjänster. Vi kan även göra individuella upplägg anpassade för er verksamhet

Flex

Från 799 kr/mån

Ett alternativ för dig som behöver sitta och jobba vid en kontorsplats några dagar i veckan. Du vill hålla nere dina fasta kostnader, men samtidigt vill du sitta i en ordnad kontorsmiljö.

Konferens

Från 300 kr/h

Vi har mötesrum i flera olika storlekar. Samtliga är alla utrustade med whiteboards och TV-skärm eller projektor. Vi kan även även ordna och duka upp catering efter era önskemål.

Kontor

Från 7500 kr/mån

Ditt eget privata rum för en till tjugo personer bredvid andra medlemsföretag, självklart har ni tillgång till kök, lounger och allt annat som mötesrum och flex-medlemskapen erbjuder.

Lager

Från 500 kr/mån

Förvara hos oss så kan du känna dig lugn och du vet att dina ägodelar är i tryggt förvar, oavsett om du behöver magasinera några enstaka flyttlådor eller hela ditt kontor/hem

Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, ligger Vikdalsgränd 10A en väldesignad kontorsbyggnad från början av 90-talet. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Den enda Stockholmsinfarten med bussfil till Slussen.

Nacka präglas av villaområden och industrisamhällen vilka omges av natursköna miljöer med mycket vatten. Var du än befinner dig vittnar blickfånget om vattens närhet. Hela Nackas norra gräns utgörs av Stockholmsinloppet.

Gångavstånd till Nacka forum med allehanda serviceutbud. Högt läge och många fina uteplatser för avkoppling i solen. Mycket trivsamma lokaler med ett härligt ljusinsläpp och elegant design. Alla tänkbara faciliteter som modern teknik, hiss och parkeringsplatser med eller utan tak.

Lediga objekt