EV31 Västberga | Quality Office

EV31 Västberga

Ljus och trevlig anläggning med tillgång till konferensrum och pentry i gemensamma utrymmen. Tyst och ostört i Västbergas industripuls med närhet till allt. Take a 360 tour

EV31 - Västberga

Stockholms närmaste industriområde endast 3,5 km från city. Kulturområde som övergått från gammal industri till trevligt affärsområde. Gång- och cykelavstånd till och från staden. Granne med Västberga Handel och restauranger med smaker för alla. Avkopplande grönområden för promenader mellan möten.
I en karaktärsfull byggnad med fina vingslag från 40-talet har Quality Office ett helt våningsplan med ljusa och funktionella kontor. Fullt utrustade och access till konferensrum, lounge och pentry. Hiss och parkeringar på gården.

Medlemskap

Nedan följer några av våra tjänster. Vi kan även göra individuella upplägg anpassade för er verksamhet

Flex

Från 799 kr/mån

Ett alternativ för dig som behöver sitta och jobba vid en kontorsplats några dagar i veckan. Du vill hålla nere dina fasta kostnader, men samtidigt vill du sitta i en ordnad kontorsmiljö.

Konferens

Från 150 kr/h

Vi har mötesrum i flera olika storlekar. Samtliga är alla utrustade med whiteboards och TV-skärm eller projektor. Vi kan även även ordna och duka upp catering efter era önskemål.

Kontor

Från 4500 kr/mån

Ditt eget privata rum för en till tjugo personer bredvid andra medlemsföretag, självklart har ni tillgång till kök, lounger och allt annat som mötesrum och flex-medlemskapen erbjuder.

Lager

Från 500 kr/mån

Förvara hos oss så kan du känna dig lugn och du vet att dina ägodelar är i tryggt förvar, oavsett om du behöver magasinera några enstaka flyttlådor eller hela ditt kontor/hem

Adress

Väletablerat affärs- och industriområde med gångavstånd till och från citykärnan. Praktiska kontor med god funktion och all tänkbar utrustning. Kontoren är snyggt designade i ett elegant formspråk med 40-talets generösa fönsterpartier. Gemensamt pentry med loungegrupp för avkoppling med lunchboxen och ett trevligt konferensrum.

Boka konferens / mötesrum

Mustangen

Västberga
4
Boka här

Lediga objekt